Om os

Michelle er en glad, rolig og snaksagelig frisør som elsker at lave flot naturligt hår.

Michelle startede i lære i Modefrisøren i 2008 og har gået på Cph west frisørskole hvorfra hun blev udlært med den 4 årige frisør uddannelse i april 2011. Som elev var Michelle med til DM i langhårsopsætning og cut & color dame og har taget spiciale fag indenfor brudehår, langhårsopsætning og make up til film/tv.

Michelle har siden hen uddannet sig inden for hudpleje og make up hos LA BIOSTHETIQUE, og uddannet sig som negleteknikker i CND Shellac og CND Brisa Gele.Maiken er altid glade og smilende.  Hun elsker at snakke med kunderne og gi en personlig og god service.

Maiken er udlært med den 4 årige frisør uddannelse i November 2011  hos Uniq Hair Trend i Næstved. Maiken har været ansat i modefrisøren siden 1 marts 2012 og har været på en lang række kurser inden for hår, make up og hudpleje. Maiken har igennem årene uddannet sig inden for make up hos La Biosthrtique og vejleder gerne kunderne individuelt. Maiken elsker at lave kreative farvninger og frisurer og vil gøre hendes for at du går glad og tilfreds fra hendes kyndige hænder.


Jasmin er en super sød og dygtig frisør som elsker at kræse om kunderne.

Jasmin er 34 år gammel og blev uddannet med den 4 årige frisøruddannelse i frisør TiTi i 2009. Jasmin har arbejdet i Modefrisøren siden Marts 2017 og har siden uddannet sig i CND Shellac og spa manicure samt uddannet sig som negleteknikker i CND Brisa Gele. Jasmin er specielt glad for at klippe page frisure og lave flotte striber, desuden er jasmin uddannet i parykker til kræftpatienter og har stor erfaring inden for det.