Olaplex  

Hos Modefrisøren kan få lavet en Olaplex behandling i vores frisørsalon i forbindelse med en klipning, farvning, permanent eller som stand alone behandling. 

Dit hår bliver stærkere og sundere, farven vil holde længere og håret bliver nemmere at rede ud. 

En Olaplex behandling består af 2 professionelle salon produkter samt Olaplex No. 3 til hjemmebrug.

 

Olaplex No 1 indeholder 100 % af det verdenspatenterede aktive Olaplex-molekyle, der genopbygger svovl- og saltbindinger i hårets cortex med op til 99%. Håret styrkes og beskyttes. Kvaliteten på håret forbedres markant. Olaplex No 1 kan benyttes i forbindelse med alle kemiske behandlinger.
 

Olaplex No 2 indeholder 15% af den samme ingrediens som Olaplex No 1. Olaplex No 2 er blot lavet som en creme, for at lettere kunne på føre den i håret.  Olaplex No 2 Bond Perfector, bruges til at linke resterne af de brudte svovl- og saltbindinger sammen, for at opnå den bedste styrke, struktur og sundhed for håret. 
Olaplex er fri for silikoner, Sulfater, Phtalater, DEA, Aldehydes og er aldrig testet på dyr. 

Olaplex forbinder brudte svovlbindinger i håret. Svovlbindinger brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger.

Brug Olaplex Hair Perfector No 3 efter salonbehandlingen 1 gang om ugen for at styrke dit hår yderligere. Den kan også bruges som en traditionel hårkur derhjemme, for at genopbygge håret. Indeholder 13% Olaplex. Vi anbefaler dog altid et få Olaplex salonbehandling for optimalt resultat.

Olaplex Hair Protector No 3 koster kr. 229,- for 100 ml.
 

Hair Breakage Solved - Gåden med knækket hår er løst

Det patenterede molekyle i Olaplex trænger ind i den indre kerne af håret og reparerer. 

Olaplex genskaber 99% af de manglende krydslinkede svovlbindinger. Olaplex Styrker håret - gør det sundere og hårfarven vil holde længere. 

Olaplex kan bruges i alle kemiske behandlinger. Håret Efterlades stærkt, smukt og sundt.

Skadet og slidt hår bliver så godt som nyt.

Selv om vores hår er stærkt, bliver håret slidt over tid. Mange udsætter også deres hår for forskellige skadelige påvirkninger, som øger risikoen for slitage. Er du en af de mange, som må sande, at du har været lidt for hård ved dit hår, vil du kunne glæde dig over det nye salonprodukt Olaplex. Nu er der virkelig hjælp at hente! Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret molekyle. Selv meget slidt hår forvandles til smukt og velplejet hår. Ødelagt hår kan redes, men det afhænger også af, hvor stor skaden er. Her vil det ofte være en god idé også at få klippet håret.


Men Olaplex må ikke forveksles med traditionel hårkur eller salon kurbehandling, da en Olaplex behandling IKKE efterlader håret silkeblødt eller super glansfuldt, men deriomd som nyt hår med et naturligt udseende og struktur.