Typerigtigt hårdesign

Hos Modefrisøren bliver du klippet af 4- årig uddannede frisører. 

Hos os er vask og føn altid med i en klipning, så du kan blive forkælet ved vasken med en dejlig hårvask og massage i ryggen af vores massagestole. Vi laver også dejlige kur behandlinger med afslappende hovedbundsmassage som kan tilkøbes til din klipning.


Herreklipning

Hos os er en herreklipning ikke en 10 min. klip. Vi sætter en ære i at lave en flot klipning hvor vi sætter vores gode håndarbejde i fokus. Vi følger tidens trend, både med klip, farve eller permanent. 

Herreklip med vask & føn 275 kr.


Dameklipning

Hos os er hårvask inkluderet i prisen, vi har tid til at råde dig omkring frisure valg og lave en flot styling til sidst. Vi rådgiver dig altid omkring pleje og styling af dit hår fordi vi mener at det er god service at du selv kan pleje og sætte dig hår derhjemme, så du får det bedste resultat. 

Dameklip med vask & føn 345 kr.


Børneklipning

Vi gør altid lidt ekstra ud af børneklipningen, så dine børn også synes, at det er sjovt at komme til frisør. Til de mindste har vi en speciel børnestol.
Til de seje drenge har vi svanemærket voks og spray farve så de kan få sat håret smart og pigerne kan få en flot fletning når spidserne er blevet fine.
Børnene hygger, vi klipper.

Baby klip u/2 år 180 kr.
Børneklip u/ 12 år 230 kr.