• Velkommen til Henriette Sep 14

  olh / Skriv første kommentar

  Vi vil gerne byde Henriette velkommen i salonen som vores elev.
  Henriette har i mange år drømt om at blive frisør og vi har valgt at give hende muligheden og har taget hende i mester lære. Henriette er en sød ung pige på 21 år som bor i kirke Eskilstrup sammen med sin kæreste. Henriette gør sig meget umage med at udføre sit arbejde og vil give sine kunder en rigtig god behandling.
  Vi glæder os meget til samarbejdet de næste 4 år. • Maiken vender tilbage efter barsel Apr 04

  olh / Skriv første kommentar

  Den 2 april vente Maiken tilbage til salonen efter et års barsel sammen med sin datter Clara.
  Det er rigtig dejligt at få Maikens gode humør tilbage i salonen. 
  Hun har også været længe ventet af sine trofaste kunder gennem mange år, da hun på sin første arbejdsdag tilbage var fuldt booket. Vi glæder os til et forsat godt samarbejde og hygge langt hen i fremtiden.
 • Kursus med Ingredien Aug 22

  u1dxma9 / Skriv første kommentar

  Vi har lukket salonen og er taget på kursus til jylland, nærmere bestemt Hinnerup ved Århus hvor vores danske mærke Ingredien holder til.
  Det er faktisk ret fantastisk at blive inviteret indenfor i deres lille fabrik og se og høre hvordan de laver de produkter som vi i Modefrisøren står og arbejder med hver dag. 
  Ingredien er jo et dansk mærke men det bliver faktisk også produceret i danmark og det er ret så sjovt at se hvordan to store røre maskiner og manuelt arbejde kan gøre.
  Vi måtte desvære ikke ta billeder af produktionen men det var virkelig en fornøjelse at se.
  Vi blev bud på lækker mad og drikke og en rundvisning med en lækker goodie bag med de nye smooth produkter i og derefter kørt afsted til Århus hvor vi så en masse smart hår og blev introduceret til de nye farver fra Ingredien. En helt fantastisk dag.